Θεοδωρικάκος για δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Καμία μορφή βίας δεν γίνεται ανεκτή

Θεοδωρικάκος για δολοφονία Θεοδωρικάκος για δολοφονία

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου προκάλεσε αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, με ένα 19χρονο παιδί να χάνει τη ζωή του …για οπαδικές διαφορές.

Με ανάρτησή του στα social media ο κ. Θεοδωρικάκος έγραψε:

«Καμία μορφή βίας δεν γίνεται ανεκτή. Το κράτος δικαίου προστατεύει όλους τους πολίτες. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει τη δουλειά της».

Σημειώνεται ότι ο Υπουργός αναφέρθηκε και στις επιθέσεις που σημειώθηκαν στην Αθήνα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα να μπαίνουν στο στόχαστρο.

 Ο κ. Θεοδωρικάκος όταν έλαβε την ενημέρωση για τις επιθέσεις αλλά και τις συλλήψεις που ακολούθησαν από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα.

{https://www.facebook.com/takistheodorikakos/posts/480603156754244}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.