Νέα δεδομένα για την κακοκαιρία: Έρχονται καταιγίδες στην Αττική τις επόμενες ώρες

Νέα δεδομένα για την Νέα δεδομένα για την

Νέα δεδομένα για το πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη παρουσίασε με ανάρτηση του το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Επιδείνωση παρουσίασε σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου ο καιρός και ήδη βροχές σημειώνονται βροχές στα δυτικά. Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τις επόμενες ώρες αναμένονται βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας καθώς και καταιγίδες κατά κύριο λόγο σε Θράκη, Στερεά, Πελοπόννησο, και νησιωτικές περιοχές.

Όσον αφορά τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχοπτώσεις μικρής έως μέτριας έντασης και χιόνι ή χιονόνερο μόνο στα ορεινά του νομού, ενώ στην Αττική από το μεσημέρι οι βροχές αναμένεται να ενταθούν και να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.

Την Τετάρτη 02/02 αναμένονται χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ηπειρωτικά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Μακεδονίας ενώ βροχές θα σημειωθούν στην υπόλοιπη χώρα. Καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα παράκτια της Θράκης, στην Ανατολική Στερεά, στη Πελοπόννησο, και στις νησιωτικές περιοχές.

Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν σε Θράκη, Αιγαίο και Κρήτη. Οι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 7 έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους και θα φτάνουν τα 7 έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.