Snik και Light θα παίξουν ξύλο σε ρινγκ, με εισιτήριο και για καλό σκοπό (βίντεο)

Snik και Light θα παίξουν ξύλο Snik και Light θα παίξουν ξύλο

Στο ρινγκ, με εισιτήριο και τα μισά έσοδα να πηγαίνουν σε καλό σκοπό, θα λύσουν όπως φαίνεται τις διαφορές τους οι τράπερ Snik και Light.

Στο ρίνγκ θα λύσουν τις διαφορές τους οι δύο γνωστότεροι Έλληνες τραπερς, Light και Snik, μετά από ανταλλαγή δεκάδων υβριστικών stories στο Instagram.

Μετά από αρκετά «ραντεβού» για ξύλο, οι δύο τράπερ αποφάσισαν να το επιχειρήσουν πιο... θεσμικά μεταφέροντας την κόντρα τους στο ρινγκ. Ο Light πρότεινε να γίνει αγώνας μεταξύ τους στον οποίο θα υπάρξει εισιτήριο, ενώ ο Snik πρόσθεσε στην πρόταση τα μισά από τα έσοδα να πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό.

«Λοιπόν δέχτηκες να το κάνουμε στο ρινγκ, πολύ ωραία. Εμένα αυτό είναι το ψωμοτύρι μου να ξέρεις. Γιατί εκεί που θα σε έδερνα μπροστά σε 20 άτομα και θα με έβλεπαν μόνο 20 άτομα να σου σπάω τα δόντια, τώρα θα με δει όλη η Ελλάδα. Αλλά μην ξεκινήσεις, "να υπογράψουμε συμβόλαια να μην βγει κανένας νοκ άουτ και γίνει ρεζίλι"... Ρεζίλι έχει γίνει ήδη και θα σε κάνω επί 100. Θες το ρινγκ; Θα μαζεύεις τα δόντια σου».

{https://www.youtube.com/watch?v=JxOR98Qynbc}

Η συμφωνία για τον αγώνα έχει κλείσει σύμφωνα με την ιστοσελίδα για την πυγμαχία ufight.gr που επικαλείται τον Σύλλογο Επαγγελματικής Πυγμαχίας, υπό την αιγίδα του οποίου θα διεξαχθεί η μάχη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.