Επτά διακομιδές ασθενών σ' ένα τριήμερο έκανε η Πολεμική Αεροπορία

Επτά διακομιδές ασθενών σ' Επτά διακομιδές ασθενών σ'

Επτά ασθενείς διακόμισαν από νησιά του Αιγαίου σε νοσοκομεία μεγάλων αστικών κέντρων τα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας το τελευταίο τριήμερο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση απ΄ό την Πολεμική Αεροπορία

Ένα αεροσκάφος B-350C διακόμισε έναν ασθενή από τη Χίο στην Ελευσίνα. Ένα αεροσκάφος B-350C διακόμισε έναν ασθενή από τα Κύθηρα στην Ελευσίνα. Ένα αεροσκαφος B-350C διακόμισε έναν ασθενή από τη Χίο στην Ελευσίνα. Ένα ελικόπτερο Super Puma διακόμισε έναν ασθενή από την Πάτμο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Ένα αεροσκάφος C-130 διακόμισε δύο ασθενείς από τη Ρόδο και το Ηράκλειο, στο Ηράκλειο και την Ελευσίνα. Ένα ελικόπτερο AW-109S διακόμισε έναν ασθενή από την Πάρο στην Ελευσίνα.

Συμπληρώθηκαν 11,9 ώρες πτήσης σε έξι αποστολές.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.