Πάνος Νάτσης: Νέες αποκαλύψεις για το δυστύχημα, ακαριαίος ο θάνατος του (βίντεο)

Πάνος Νάτσης: Νέες Πάνος Νάτσης: Νέες

Νέες αποκαλύψεις για το τροχαίο δυστύχημα του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Ακαριαίος ο θάνατος του.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραβιάστηκε το στοπ, με τη μηχανή να χτυπάει στην αριστερή πλευρά του φορτηγού που κινούταν επί της Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης εκτοξεύτηκε στο κράσπεδο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το κινητό του ηθοποιού έγινε θρύψαλα και οι Αρχές αναγκάστηκαν να καλέσουν στο σταθερό τους οικείους του για να τους ανακοινώσουν τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Πριν συμβεί το τροχαίο, ο Πάνος Νάτσης είχε βρεθεί στο σπίτι της φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με παρέα τα γενέθλιά της.

Το mega βρέθηκε στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος με τις αρχές να εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής προκειμένου να δουν αν φορούσε κράνος ο άτυχος ηθοποιός.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.