Γεωργία Μπίκα: Νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τις τοξικολογικές της εξετάσεις, κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση

Γεωργία Μπίκα: Νέα Γεωργία Μπίκα: Νέα

Ανακοίνωση για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Κλήθηκε για νέα κατάθεση μετά τη συνέντευξή της η 24χρονη.

Ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που καταγγέλλει πως βιάστηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, δεν έχουν ακόμα έρθει στα χέρια της Αστυνομίας.

«Αναφορικά με υπόθεση που αφορά σε καταγγελία για βιασμό σε βάρος 24χρονης ημεδαπής, για την οποία ανακοινώθηκε ήδη σύλληψη 27χρονου ημεδαπού σε Ενημερωτικό Δελτίο που εκδόθηκε την (02-01-2022), γνωστοποιείται ότι δεν έχουν παραδοθεί ακόμη στην Υπηρεσία μας τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που παραγγέλθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

Καλείται για νέα κατάθεση η Γεωργία Μπίκου

Η Γεωργία Μπίκου καλείται εν τω μεταξύ να δώσει και νέα κατάθεση στην ανακρίτρια.

Η κατάθεση θα γίνει παρουσία ψυχολόγου, καθώς έχουν ανακύψει νέα ερωτήματα που πρέπει να υποβληθούν από τις ανακριτικές αρχές, ενώ και οι εκπρόσωποι της 24χρονης έχουν ζητήσει να εισαχθούν νέα στοιχεία στη δικογραφία.

Εν τω μεταξύ και ο εισαγγελέας έχει διατάξει άρση απορρήτου της 24χρονης ώστε να επιβεβαιωθούν τα όσα ισχυρίστηκε στη συνέντευξή της για τις τηλεφωνικές της επικοινωνίες με τα πρόσωπα που κατήγγειλε.

Γεωργία Μπίκα: Με έστειλαν στον ιατροδικαστή τρεις μέρες μετά

Η 24χρονη Γεωργία στη συνέντευξή της τόνισε πως: «Πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας».

Για το συγκεκριμένο βράδυ ανέφερε «Όταν πήγα στο πάρτι με μια φίλη μου είδα κόσμο που δεν μου άρεσε. Λίγο κυριλέ. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να καθίσουμε μόνες σε μια γωνία, μέχρι τη στιγμή που με κέρασαν ένα ποτό. Είχα πιει σαμπάνια και εκείνο που με κέρασαν δεν ήξερα τι είναι. Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα "πρωτοχρονιάτικα να πάω πού;". "Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου", της είπα. "Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν". Από την αστυνομία έμαθα ποιοι ήταν οι τρεις που με άρπαξαν στο ασανσέρ όταν προσπάθησα να πάω στο δωμάτιό μου. Οι δύο ήταν οι αδερφοί Λ.»

Το πρωί που ξύπνησε όπως λέει «το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω το κινητό μου και είχα ένα μήνυμα από τον άνθρωπο που με κάλεσε στο ξενοδοχείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει που είμαι. Δεν είχα ακόμα κανέναν έλεγχο. Έτσι όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου. Ήμουν αδιάθετη και δεν καταλάβαινα γιατί έλειπε το εσώρουχο μου. Γυρνάω στο δωμάτιο να το δω και είδα αντρικά ρούχα, κάλτσες, χάπια, μια βαλίτσα. Δεν ήταν κανένας άλλος στο δωμάτιο. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου και τον ρώτησα τι δουλειά έχω εγώ σε αυτό το δωμάτιο. Και μου είπε να ηρεμήσω και να φύγω από εκεί για να μην με ενοχλήσουν» πρόσθεσε μεταξύ άλλων, στο zougla.gr.

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δυο άτομα. Έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση από τον έναν άνθρωπο την στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Και ήταν από πάνω μου. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συναινούσα ποτέ αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά» ανέφερε αρχικά.

Η συνάντηση με τρεις άνδρες στον διάδρομο του ξενοδοχείου

Στη συνέχεια, η 24χρονη αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με τρεις άνδρες σε έναν διάδρομο του ξενοδοχείου, οι οποίοι προσπάθησαν να την πείσουν -όπως υποστήριξε- να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει και να πάει να κοιμηθεί σε ένα άλλο.

Η ίδια ανέφερε πως για το δωμάτιο που έκλεισε, πλήρωσε περίπου 130 ευρώ, τονίζοντας πως είχε ανάγκη να κοιμηθεί που θα έκλεισε το δωμάτιο "ακόμα και αν έκανε 600 ευρώ". Πάντως, η 24χρονη ξεκαθάρισε πως δεν συναίνεσε σε τίποτα από όλα όσα έγιναν, αφού ήταν εμφανές ότι χρειαζόταν άμεση βοήθεια.

Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις 

Τρία άτομα έχει αναγνωρίσει η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η κοπέλα ανακαλεί στη μνήμη της τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ και φέρεται να κατέθεσε πως θυμάται έναν από τα τρία άτομα να είναι από πάνω της και να της ξεκουμπώνει το παντελόνι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν ότι μπορεί οι δράστες να έριξαν κάτι στο ποτό της 24χρονης. Εντοπίστηκαν στον οργανισμό της ουσίες, που μπορούν να οδηγήσουν σε νάρκωση και να μειώσουν τις αντιδράσεις του ατόμου.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε αναβάθμιση του κατηγορητηρίου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.