Νεκρός ακόμη ένας μοναχός στο Άγιο Όρος: Σε καραντίνα η Μονή Φιλοθέου (βίντεο)

Νεκρός ακόμη ένας μοναχός Νεκρός ακόμη ένας μοναχός

Σε περίπου 40 ανερχόνται οι μοναχοί που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορονοϊό στο Άγιο Όρος

Ακόμη ένας μοναχός έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό, το βράδυ της Τρίτης, στο Άγιο Όρος.

Πρόκειται για τον μοναχό Πορφύριο, ηλικίας 62 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, συγκαταλέγεται στα 40 περίπου θύματα του κορονοϊού στο Άγιο Όρος, ενώ πολλοί παραμένουν οι μοναχοί - στην πλειοψηφία τους αντιεμβολιαστές - που νοσούν στα κελιά τους. Μάλιστα η Μονή Φιλοθέου έχει πλέον τεθεί σε καραντίνα.

Την ίδια ώρα, πολλοί είναι οι πιστοί που μένουν ανεμβολίαστοι, στο όνομα της υπακοής, εξαιτίας της αντιεπιστημονικής ρητορικής μοναχών, οι οποίοι τους προτρέπουν να μην εμβολιαστούν.

Ανυπόστατες χαρακτηρίζει τις καταγγελίες ο αντιπρόσωπος της Μονής Αγίου Παύλου, αν και η καταγγελία αγιορείτη μοναχού έχει ήδη προκαλέσει την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.