Καταδίωξη 40 χιλιομέτρων με πυροβολισμούς από την Ελευσίνα έως τον... Ασπρόπυργο, ένας τραυματίας

Καταδίωξη 40 χιλιομέτρων με Καταδίωξη 40 χιλιομέτρων με

Καταδίωξη οχήματος στο οποίο επέβαιναν δύο κακοποιοί, που μετέφεραν ένα δέμα με ηρωίνη, εξελίχθηκε τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου. Τραυματίστηκε ελαφρά ο ένας από πυρά αστυνομικών.

Η Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής είχε την πληροφορία ότι τα συγκεκριμένα άτομα διακινούσαν ηρωίνη, με έδρα το Μενίδι και έτσι αστυνομικοί της Υπηρεσίας και της ΟΠΚΕ παρακολουθούσαν τα ξημερώματα το όχημα των δραστών και έστησαν μπλόκο στα διόδια της Ελευσίνας.

Μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, στο ύψος της Ελευσίνας, ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα, βγήκαν από την εθνική οδό και μπήκαν στη Νέα Πέραμο.

Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη για περισσότερα από 40 χιλιόμετρα, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να «πιάνει» πάνω από 160. Στη συνέχεια ξαναμπήκαν στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς Αθήνα και έσπασαν τις μπάρες των διοδίων στην Ελευσίνα.

Μάλιστα, τουλάχιστον 2 με 3 φορές επιχείρησε και να εμβολίσει το αυτοκίνητο της Δίωξης, ενώ στόχος του οδηγού ήταν να βγει από την Εθνική προς τον Ασπρόπυργο και να φτάσει στον καταυλισμό.

Ένας από τους αστυνομικούς άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκινήτου τους και τραυμάτισε ελαφρά έναν από τους Ρομά. Στον τραυματία δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στη Δίωξη Ναρκωτικών όπου και κρατείται. Σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ ο αστυνομικός που πυροβόλησε έχει συλληφθεί.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, πέταξαν στο δρόμο ένα δέμα που περιείχε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ηρωίνη βάρους 1 κιλού και 710 γραμμαρίων. Οι δύο δράστες είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.