Revenge Porn: Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για δημοσιογράφο και στέλεχος μεγάλου κόμματος

Revenge Porn: Χιονοστιβάδα οι Revenge Porn: Χιονοστιβάδα οι

Διαδεδομένη φαίνεται πως είναι η πρακτική του revenge porn. Μετά την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν.

Διαδεδομένη πρακτική φαίνεται πως ήταν η εκδικητική πορνογραφία σε μια σειρά χώρους. Μετά την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου τα στόματα σιγά σιγά ανοίγουν και τα θύματα «δείχνουν» τους δράστες.

Μιλώντας στο ΑΝΤΙ, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε σε δύο ανάλογες υποθέσεις που έχει αναλάβει. Η πρώτη αφορά δημοσιογράφο που εμφανίζεται σε πάνελ και κατηγορείται από γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας, πρώην σύντροφό του, ότι έδωσε στον άνθρωπο με τον οποίο έχει σχέση σήμερα, βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η αγωγή αποζημίωσης έχει γίνει, όμως στο ποινικό της σκέλος η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.

Θύμα και στέλεχος μεγάλου κόμματος

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στέλεχος μεγάλου κόμματος. Σύμφωνα με την καταγγελία πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με ιδιωτικές τους στιγμές σε ανθρώπους τόσο μέσα από το κόμμα όσο και από το Πανεπιστήμιο όταν χώρισαν.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε και σε τρίτη περίπτωση θύματος εκδικητικής πορνογραφίας. Πρόκειται για γνωστό μοντέλο που συμμετείχε σε τηλεοπτικό ριάλιτι. Πρώην σύντροφός της διέρρευσε φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.