Θεοδωρικάκος: Χριστούγεννα με 10.000 αστυνομικούς στους δρόμους

Θεοδωρικάκος: Χριστούγεννα Θεοδωρικάκος: Χριστούγεννα

Στόχος η ανάσχεση του κορονoϊού, καθώς οι επιστήμονες έχουν εκφράσει φόβους για αύξηση των κρουσμάτων της παραλλαγής Όμικρον τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Σαρωτικοί αναμένεται να είναι οι έλεγχοι κατά την περίοδο των γιορτών, σύμφωνα με τον υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια των γιορτών θα βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους 10.000 αστυνομικοί. 

Ο Θεοδωρικάκος τόνισε ότι η αποστολή των ανδρών και των γυναικών της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι διπλή:

Από τη μια η τάξη και η ασφάλεια και από την άλλη η εφαρμογή των μέτρων. Η ευθύνη όλων μας «να τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους», σημείωσε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο υπουργός.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο Μαρκόπουλο για να παραλάβει 113 επιπλέον περιπολικά για την ενίσχυση της Άμεσου Δράσης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Τα μέτρα 

«Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν πολύ πιο ισχυρά τα μέτρα ασφαλείας για τους πολίτες καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 10.000 αστυνομικοί, άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας θα είναι εδώ για να συνδράμουν στα μέτρα τάξης και ασφάλειας και ασφαλώς στα μέτρα προφύλαξης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Ας τους διευκολύνουμε να κάνουν τη δουλειά τους. Ας πάρουμε κι εμείς μέτρα για την υγεία όλων μας ας τηρήσουμε τα μέτρα που μας ζητάει η πολιτεία».

Ενίσχυση περιπολικών 

 «Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία παραλαμβάνει άλλα 113 περιπολικά τα οποία θα διατεθούν στην Άμεση Δράση, στο λεκανοπέδιο Αττικής και στη Θεσσαλονίκη. Θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς μας να κάνουν ακόμα καλύτερα τη δουλειά τους, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες με τους τέσσερις αστυνομικούς που έσωσαν μία γυναίκα την τελευταία στιγμή στη Θεσσαλονίκη και με τη σύλληψη οκτώ ατόμων για ναρκωτικά στο Ζεφύρι και στα Λιόσια. Υπάρχουν και δεκάδες άλλες περιπτώσεις σ’ όλη τη χώρα που αποδεικνύουν ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι εδώ για την ασφάλεια όλων των πολιτών» τόνισε ο Θεοδωρικάκος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.