Λάρισα: Δύσκολες ώρες στη ΜΕΘ για 16χρονη που χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες (βίντεο)

Λάρισα: Δύσκολες ώρες στη Λάρισα: Δύσκολες ώρες στη

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας μιας 16χρονης που νοσηλεύεται με κορονοϊό σε ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η ανήλικη είχε υποβληθεί σε δύο rapid test τα οποία έδωσαν θετικό αποτέλεσμα, ενώ το PCR αρνητικό…

Επίσης, να σημειωθεί ότι η 16χρονη στη Λάρισα μολύνθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες από τον κορονοϊό και φέρεται να πάσχει από σοβαρό υποκείμενο νόσημα, σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα onlarissa.gr.

Η νεαρή διακομίστηκε αρχικά την περασμένη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης σε κωματώδη κατάσταση. Εκεί της έγιναν δύο rapid test, τα οποία έδειξαν ότι είναι θετική στην Covid-19, όμως, το PCR που ακολούθησε για επιβεβαίωση βγήκε αρνητικό!

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.