Ανοίγουν νέο νεκροταφείο για τις ταφές νεκρών με κορονοϊό

Ανοίγουν νέο νεκροταφείο Ανοίγουν νέο νεκροταφείο

Εξαιτίας των νεκρών από κορονοϊό στο Βόλο, η δημοτική αρχή αγόρασε οικόπεδο για να ανοίξει νέο νεκροταφείο. 

Απίστευτο και όμως αληθινό! Εξαιτίας των νεκρών από κορονοϊό η δημοτική αρχή του Βόλου αποφάσισε να αγοράσει οικόπεδο συνολικής έκτασης οκτώ στρεμμάτων για να ανοίξει νέο νεκροταφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα "Ταχυδρόμος", η δημοτική αρχή αγόρασε οικόπεδο οκτώ στρεμμάτων δίπλα στο Κοιμητήτηριο "Κούκος", προκειμένου να ταφούν εκεί τα νέα θύματα από τον κορονοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί πώς από την έναρξη της πανδημίας έχουν καταγραφεί 373 νεκροί. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση των Κοιμητηρίων Βόλου, οι αυξημένες ανάγκες για επιπλέον ταφές, που προκάλεσε η πανδημία, καθώς και η τήρηση του Πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ κατέστησε αναπόφευκτη την επέκταση τους.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.