Κορονοϊός: Ανεβαίνουν τα ποσοστά εμβολιασμού - Πόσοι το έχουν κάνει ή το έχουν προγραμματίσει

Κορονοϊός: Ανεβαίνουν τα Κορονοϊός: Ανεβαίνουν τα

Την πορεία των εμβολιασμών και τη στάση που κρατούν οι πολίτες απέναντι στην όλη επιχείρηση τη δεδομένη χρονική στιγμή, καταγράφει νέα έρευνα.

Σύμφωνα με την έρευνα της Focus Bari, μέχρι το Δεκέμβριο του 2021 ποσοστό 78% των πολιτών έχει κάνει το εμβόλιο ή είχε κλείσει ραντεβού για να το κάνει.

Αυτό το ποσοστό παρουσιάζει μεγάλη αύξηση σε σχέση με τις αρχές του 2021, κάτι που είναι φυσικό μιας και αρχικά εμβολιάστηκαν οι υγειονομικοί, και μετά σταδιακά ο εμβολιασμός επεκτάθηκε στο σύνολο των ηλικιακών ομάδων.

Το μικρότερο ποσοστό εμβολιασμού παρατηρείται στις ηλικίες 25-34, ενώ το μεγαλύτερο στις ηλικίες 55 και άνω.

Σύμφωνα με την έρευνα η Θεσσαλονίκη έχει το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού σε πανελλαδικό επίπεδο και οι γυναίκες συνολικά έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό μεγαλύτερο από τους άνδρες.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ 1

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ 2

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.