Κυκλοφοριακό χάος στις μεγάλες οδικές αρτηρίες της Αθήνας

Κυκλοφοριακό χάος στις Κυκλοφοριακό χάος στις

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε σε ολόκληρο σχεδόν το κέντρο της Αθήνας, μετά και τη διακοπή της λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονταν το απόγευμα της Τρίτης στον Κηφισό, με τα οχήματα και στα δύο ρεύματα να είναι κυριολεκτικά ακινητοποιημένα.

Ανάλογη είναι και η εικόνα στην Πειραιώς, ενώ απελπιστική είναι η κατάσταση στη Χαμοστέρνας.

Με μεγάλη υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι κινούνται στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου επικρατεί μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα.

Χαμηλές ταχύτητες και σε Μεσογείων, Αλεξάνδρας, Πατησίων, λεωφόρο Αθηνών, Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα, Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα, Ηλιουπόλεως, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου και όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

ΧΑΡΤΗΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.