Καιρός: Δείτε ζωντανά πού χιονίζει σε όλη την Ελλάδα

Καιρός: Δείτε ζωντανά πού Καιρός: Δείτε ζωντανά πού

Πυκνή είναι η χιονόπτωση στην Πάρνηθα από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, με το βουνό της Αττικής να έχει ντυθεί στα λευκά. 

Στα λευκά «ντύθηκε» η Βόρεια Ελλάδα, καθώς πυκνή χιονόπτωση έχει ξεκινήσει ήδη από την περασμένη βδομάδα, ενώ χιόνια έπεσαν και στην Πάρνηθα.

Συγκεκριμένα από την Ήπειρο μέχρι την Εύβοια και από τη δυτική Μακεδονία μέχρι την Πάρνηθα και τα βουνά της Πελοποννήσου, το τοπίο είναι λευκό!

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για έντονα φαινόμενα μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

Υποχώρηση των φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ από το Σαββατοκύριακο έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας που θα επηρρεάσει Μαγνησία, Σποράδες, Εύβοια, ολόκληρη τη Στερεά και τη μισή Πελοπόννησο.

Δείτε εδώ ζωνταντά σε ποιες περιοχές χιονίζει 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.