Μετά τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ήρθε το «Σώμα Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού» - Καυγάς με τον Ευαγγελάτο (βίντεο)

Μετά τους «Θεματοφύλακες Μετά τους «Θεματοφύλακες

Στη φυλακή 3 από τους 11 «Θεματοφύλακες τους Συντάγματος», αλλά τώρα εμφανίστηκε και το «Σώμα Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού» τι λέει υποστηρικτής του στην τηλεόραση, «σκοτώνουν κόσμο δημοκρατικά. Σκοτώνουν κόσμο με το να αποκρύπτουν τα κρούσματα».

Έντονο διάλογο είχε ένας υποστηρικτής  του «Σώματος Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού», με τον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς ο Τάσος Μαστρογιάννης, υποστηρικτής ομάδων αρνητών, έκανε λόγο ότι «Σκοτώνουν κόσμο δημοκρατικά».

«Δεν είμαι στην ομάδα των Θεματοφυλάκων, είμαι στο Σώμα Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, που από το ’12 καταθέτουμε ένα χαρτί, βάσει του οποίου περιγράφουμε τα εγκλήματα που γίνονται εναντίον μας, εναντίον του λαού και του Έθνους», λέει, μιλώντας στο mega ο Τάσος Μαστρογιάννης, υποστηρικτής ομάδων αρνητών.

Σύμφωνα με τον κ. Μαστρογιάννη, «κάθε πολίτης είναι υποχρεωμένος να κρίνει (σ.σ. αν κάτι είναι έγκλημα) ιδίως όταν το Σύνταγμα καταλύεται βιαίως και όταν η χώρα τελεί υπό κατοχή». Και συμπληρώνει: «Η Δημοκρατία διαθέτει δικλίδες κατάργησής της και αυτοκαταργείται όταν η εθνική κυριαρχία κινδυνεύει».

«Σκοτώνουν κόσμο δημοκρατικά. Σκοτώνουν κόσμο με το να αποκρύπτουν τα κρούσματα»

«Το «Σώμα Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού» ζητά δημοσιοποίηση όλων των κρουσμάτων, προκειμένου, όπως λένε, οι πολίτες να μπορούν να γνωρίζουν ποιος νοσεί και έτσι να μην έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Δε θα πέθαινε ο κ. Τράγκας αν ήξερε το άτομο που τον κόλλησε. Το ανώτατο ειδικό δικαστήριο έβαλε χθες ως θεμέλιο την ανθρώπινη ζωή πάνω απ’ όλα για να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, δηλαδή να βγει το ιατρικό απόρρητο και να δημοσιοποιηθεί το κρούσμα».

Ο κ. Μαστρογιάννης ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον Νίκο Ευαγγελάτο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «τα εμβόλια είναι αποτέλεσμα του εγκλήματος της απόκρυψης των κρουσμάτων».

«Είμαστε σε αυτοάμυνα, κινδυνεύει η ζωή μας από αυτούς τους ανθρωποκτόνους», ήταν η απάντηση του κ. Μαστρογιάννη όταν ρωτήθηκε αν συμμετείχε στις εκπαιδεύσεις με τα όπλα στην Πάρνηθα των «Θεματοφυλάκων».

«Τους ξέρω όπως όλοι», είπε.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.