Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο σύζυγος για τη γυναικοκτονία στη Νέα Μάδυτο - Φορούσε μακρύ μπουφάν με κουκούλα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ως ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, στη Νέα Μάδυτο, στη Θεσσαλονίκη, ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας που έπεσε νεκρή μέσα στο ζαχαροπλαστείο.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, ο 56χρονος, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται, φορούσε μακρύ μπουφάν με κουκούλα και πιθανόν η αμφίεσή του να μπέρδεψε τους μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν ότι η 55χρονη πυροβολήθηκε έξω από κατάστημα από «μια άλλη γυναίκα που της είχε στήσει καρτέρι».

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο του δήμου Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η 55χρονη διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής αλλά καθώς τα τραύματά της κρίθηκαν σοβαρά αποφασίστηκε η διακομιδή της στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

O δράστης που διέμενε στα Τρίκαλα σκότωσε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα επειδή τον είχε εγκαταλείψει. 

Η 55χρονη είναι η  17η γυναίκα που χάνει τη ζωή της από ανδρικό χέρι στην Ελλάδα το 2021.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.