Συγκινεί ο γιος του Βασίλη Λεβέντη: Η ευχή για τα γενέθλια του πατέρα του που παλεύει στη ΜΕΘ

Συγκινεί ο γιος του Βασίλη Συγκινεί ο γιος του Βασίλη

Ο Βασίλης Λεβέντης κλείνει τα 70 σήμερα και ο γιος του, Μάριος Γεωργιαδης, έκανε μια συγκινητική ευχή στα social media.

Τα 70α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη μάχη με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για 39 ημέρες.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook ο γιος του Βασίλη Λεβέντη εύχεται για τα γενέθλια του πατέρα του που σήμερα κλείνει τα 70 του χρόνια και δίνει τη δική του μάχη με τον κορωνοιο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού».

«Μια ευχή έχω για τη σημερινή ημέρα γενεθλίων σου. ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. Μας λείπεις, σε περιμένουμε σπίτι και σε αγαπάμε πολύ.

Χρόνια πολλά πατέρα 70», έγραψε ο Μάριος Γεωργιάδης στην ανάρτηση του την οποία συνόδευσε μία μία φωτογραφία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονoϊού με τη σύζυγό του να εξηγεί ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων «λόγω του ότι είχε ανεπάρκεια των νεφρών φοβόταν για κάποια θρόμβωση» είχε καθυστερήσει να προχωρήσει στον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.