28η Οκτωβρίου: Εικόνες από την πρώτη μαθητική παρέλαση μετά από δύο χρόνια στην Αθήνα

28η Οκτωβρίου: Εικόνες από 28η Οκτωβρίου: Εικόνες από

Μετά από δύο χρόνια πραγματοποιείται μαθητική παρέλαση στην Αθήνα.

Έπειτα από δύο χρόνια πραγματοποιείται και πάλι μαθητική παρέλαση στην Αθήνα για την 28η Οκτωβρίου. Σ' αυτήν πήραν μέρος όλα τα σχολεία της Α' Αθήνας, δηλαδή 235 δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

mathitiki1

mathitiki2

Όσοι έχουν προσέρθει να παρακολουθήσουν την παρέλαση φορούν μάσκα, καθώς αυτό επιβάλλεται ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους όταν επικρατούν συνθήκες συγχρωτισμού.

mathitiki3

mathitiki4

Για όσους παρελαύνουν η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική, αφού είναι στοιχισμένοι. Και εκείνοι όμως πριν και μετά την παρέλαση δεν παρέλειψαν να χρησιμοποιήσουν τη μάσκα.

mathitiki5

 

mathitiki6

mathitiki7

Η μαθητική παρέλαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.