«Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα»: Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου της ομάδας ΖΕΥΣ

«Η μεγαλοσύνη των λαών δεν «Η μεγαλοσύνη των λαών δεν

Ο πιλότος του F-16 της ομάδας «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας πέταξε στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και σκόρπισε ρίγη εθνικής υπερηφάνειας

«Ελληνίδες, Έλληνες χρόνια πολλά, Πέρασαν 81 χρόνια από τότε που η ελληνική ψυχή βρέθηκε στο μάτι των εχθρών πάλεψε και νίκησε», ανέφερε συγκινημένος ο πιλότος του F-16 της ομάδας «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας.

Χρησιμοποίησε, μάλιστα, και έναν στίχο του Κωστή Παλαμά για να κλείσει τον χαιρετισμό του:

«Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα, με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα».

Το F-16 εκτέλεσε αρχικά κατακόρυφους ακροβατικούς ελιγμούς πάνω από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αλλά και διελεύσεις με μεγάλη ταχύτητα.

Στη συνέχεια ο πιλότος έκανε τρεις ελιγμούς γύρω από τον άξονα του αεροσκάφους, επιδεικνύοντας τις εντυπωσιακές δυνατότητες του F-16.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.