«Ντου» απεργών στα γραφεία της Cosco στον Πειραιά για τον θάνατο του 45χρονου εργάτη (βίντεο)

«Ντου» απεργών στα γραφεία «Ντου» απεργών στα γραφεία

Απεργοί εργάτες προσπάθησαν να μπουν με κάθε τρόπο στα γραφεία της Cosco στον Πειραιά, μετά τον θάνατο 45χρονου συναδέλφου τους.

Σπάζοντας την πόρτα αλλά και σκαρφαλώνοντας προσπάθησαν να μπουν στα γραφεία της Cosco στον Πειραιά, απεργοί εργάτες της εταιρείας, μετά τον θάνατο του 45χρονου συναδέλφου τους στην εργασία του.

{https://www.youtube.com/watch?v=pKiQMuTV658&t=4s}

Οι απεργοί εξοργίστηκαν όταν βρήκαν κλειστές τις πόρτες της εταιρείας, την ώρα που η πορεία τους έφτασε εκεί και προσπάθησαν να την ξηλώσουν, ενώ έπειτα αρκετοί σκαρφάλωσαν και βρέθηκαν μέσα.

apergoi2

Η εταιρεία τελικά δέχτηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του Πειραιά βρίσκεται για δεύτερη ημέρα σε απεργία μετά το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα του 45χρονου συναδέλφου τους.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.