Ρομά έκλεισαν την Ε.Ο. Πάτρας - Πύργου, ταλαιπωρία και παρακάμψεις για τους οδηγούς (βίντεο)

Ρομά έκλεισαν την Ε.Ο. Ρομά έκλεισαν την Ε.Ο.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα περίπου 70 άτομα στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου , για τον θάνατο του 20χρονου Ρομά από αστυνομικά πυρά τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι συγκεντρωμένοι έχουν ανάψει φωτιές σε λάστιχα και εμποδίζουν την κυκλοφορία.

Πριν από λίγο η Τροχαία έκλεισε την Εθνική Οδό και στα δύο ρεύματα και εκτρέπει τα οχήματα σε παρακαμπτηριους στο Λαππα και στη Ραχη. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr η Εθνική θα παραμείνει κλειστή για τουλάχιστον δύο ώρες.

pelop384

Συγκέντρωση Ρομά στα Σαγέικα - Κλειστή η Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου Συγκέντρωση Ρομά στα Σαγέικα - Κλειστή η Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου Συγκέντρωση Ρομά στα Σαγέικα - Κλειστή η Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου

Μιλώντας στο pelop.gr o πρόεδρος των Ρομά Ν. Αχαΐας Νίκος Τζιτζικός, αυτό που επιθυμούν είναι δικαίωση, για τον άδικο χαμό του νεαρού Ρομά.

{https://www.youtube.com/watch?v=x9bPK04qulI}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.