Αιγάλεω: Με το αίμα της μητέρας του στα χέρια και στα ρούχα παραδόθηκε ο 20χρονος μητροκτόνος

Αιγάλεω: Με το αίμα της Αιγάλεω: Με το αίμα της

Με το αίμα της μητέρας του στα χέρια παραδόθηκε στην αστυνομία ο 20χρονος μητροκτόνος του Αιγάλεω.

ε το αίμα της μητέρας του στα χέρια του και στα ρούχα του πήγε στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο 20χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω την Τετάρτη (20/10). «Ηρθα να παραδοθώ, σκότωσα τη μάνα μου», φέρεται να είπε ο 20χρονος μητροκτόνος στους αστυνομικούς της φρουράς του μεγάρου της λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

Ο 20χρονος εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα του καυγά που είχε με τη μητέρα του στο διαμέρισμα στο Αιγάλεω. Τη μέρα, δηλαδή, που την δολοφόνησε, καταφέροντάς της πολλές μαχαιριές σε λαιμό και στήθος. Τα ματωμένα του ρούχα εστάλησαν στα εργαστήρια για ανάλυση DNA.

«Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο ένας από τους γιους της

Στο μεταξύ, σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη στιγμή της δολοφονίας στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η 54χρονη μεγάλωνε μόνη της τα πέντε παιδιά, καθώς ο σύζυγός της είχε σκοτωθεί πριν από πολλά χρόνια σε εργατικό ατύχημα. Περίπου στις 15:30 της περασμένης Τετάρτης, το τέταρτο παιδί της οικογένειας βγήκε από το σπίτι, φωνάζοντας: «Σκότωσε τη μάνα μου! Βοήθεια! Ελεγε ότι θα τη σκοτώσει και το έκανε! Τη σκότωσε!». Αμέσως, στο σημείο έτρεξαν γείτονες ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν και αστυνομικοί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος σε κατάσταση σοκ έλεγε στους γείτονες: «Φοβάμαι να μπω μέσα να δω τη μάνα μου». Ωστόσο, μπήκε μία φορά μέσα στο σπίτι τους, στο ισόγειο πολυκατοικίας, και ξαναβγήκε.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.