Νέα επεισόδια και χημικά στο ΕΠ.ΑΛ. Σταυρούπολης πριν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο

Νέα επεισόδια και χημικά Νέα επεισόδια και χημικά

Νέα επεισόδια με πετροπόλεμο και χημικά στο ΕΠ.ΑΛ. Σταυρούπολης το απόγευμα της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου.

Στις 18:30 υπάρχει προγραμματισμένη συγκέντρωση (αντιφασιστικό συλλαλητήριο) στην πλατεία Τερψιθέας, από φοιτητικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων και ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος στην πλατεία σημειώθηκε ένταση περίπου στις 18:10.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε μία ομάδα νεαρών στο σημείο (χωρίς να έχουν σχέση με το συλλαλητήριο) και πέταξαν πέτρες προς τους συγκεντρωμένους, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών.

Σύμφωνα με το grtimes, «ομάδα ακροδεξιών που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκε ξαφνικά και απρόκλητα στα άτομα που άρχισαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία ενόψει του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου που είναι προγραμματισμένο για τις 18:30.»

{https://twitter.com/alterthess/status/1443235772933582851}

Πέταξαν πέτρες, πυρσούς και άλλα αντικείμενα προκαλώντας την άμεση αντίδραση των συγκεντρωμένων οι οποίοι προσπάθησαν να αμυνθούν. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο δεν πρόλαβαν να κινηθούν και σύμφωνα με τους διαδηλωτές άργησαν να αντιδράσουν και να αποτρέψουν την επίθεση.

Οι δυνάμεις των ματ που έφτασαν στο σημείο έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών για να απομακρύνουν τους ακροδεξιούς, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ενώ δικυκλιστές αστυνομικοί έκαναν αναζητήσεις στα γύρω στενά χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν έχει υπάρξει κάποια προσαγωγή.

{https://www.youtube.com/watch?v=0Od5beB8S_g}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.