«Είχα σαλέψει» τι λέει ο ψαράς που βρήκε τον νεκρό ψαροντουφεκά και δεν ειδοποίησε κανέναν (βίντεο)

«Είχα σαλέψει» τι λέει ο «Είχα σαλέψει» τι λέει ο

Το σοκ του επικαλείται ο ψαράς που βρήκε το νεκρό ψαροντουφεκά στο Πήλιο και τον άφησε στη θάλασσα.

«Σηκώθηκα την Κυριακή για τα δίχτυα και πηγαίνοντας στο σημείο για να σηκώσω τα δίχτυα και είδα αυτό που είδα. Το σοκ ήταν απερίγραπτο» ανέφερε ο ψαράς που βρήκε τον νεκρό ψαροντουφεκά στα νερά του Πηλίου, όμως δεν ειδοποίησε κανέναν για το γεγονός.

«Ούτε τον άνθρωπο σήκωσα πάνω στη βάρκα, αυτά είναι ψεύδη. Καθόλου πάνω στη βάρκα. Μόλις τον είδα έφυγα. Και έφυγα για να σκεφτώ τι θα κάνω. Είχα σαλέψει τελείως» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στον Alpha. Το πόδι του ψαροντουφεκά ήταν πιασμένο σε δίχτυα και το λιμενικό θεωρεί πιθανό να πιάστηκε σ' αυτά σε βάθος έξι μέτρων και να μην κατάφερε να αναδυθεί. Το πέδιλο ήταν σε κακή κατάσταση και είχε πιαστεί, λέει ο δύτης του λιμενικού που αποκαλύπτει πως η σύζυγός του του έλεγε να πάρει καινούργια.

«Είμαι σοκαρισμένος όλο το καλοκαίρι γιατί έχω χάσει τον αδερφό μου πριν τέσσερις μήνες. Τον Αύγουστο χτύπησα και με το αμάξι, σώθηκα από άγιο».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.