Στην Αθήνα η «Αμάλ» - Περπάτησε στο κέντρο με μουσική υπόκρουση το περίφημο «Άσμα Ασμάτων»

Στην Αθήνα η «Αμάλ» - Στην Αθήνα η «Αμάλ» -

Στην Αθήνα έφθασε σήμερα η προσφυγοπούλα «Αμάλ» από τη Συρία, η τεράστια μαριονέτα-σύμβολο των προσφύγων που ταξιδεύει ανά την Ευρώπη στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης για τα παιδιά που βιώνουν την προσφυγιά.

Διασχίζοντας την Ελλάδα, η 9χρονη «Αμάλ», μια κούκλα ύψους 3,5 μέτρων, θα παραμείνει για δύο ημέρες στην Αθήνα πριν συνεχίσει το μακρύ ταξίδι της για την αφύπνιση των συνειδήσεων για την προστασία των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων.

Η προσφυγοπούλα περπάτησε σήμερα, Πέμπτη,  στο κέντρο της Αθήνας με τη συνοδεία του τραγουδιού «Άσμα Ασμάτων» του Μίκη Θεοδωράκη και του Ιάκωβου Καμπανέλλη και με συνοδοιπόρους τους πολλούς μικρούς και μεγάλους. Πλήθος κόσμου, τηρώντας τα μέτρα προστασίας για την Covid-19, συγκεντρώθηκε στην πλατεία Ασωμάτων στο Μοναστηράκι και συνόδευσε την μαριονέτα με ύψος 3,5 μέτρα που διανύει ένα μεγάλο ταξίδι 8.000 χιλιομέτρων με τελικό προορισμό το Μάντσεστερ στην Αγγλία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.