Κρήτη: Μια γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες σε τροχαίο κοντά στα Χανιά

Κρήτη: Μια γυναίκα νεκρή Κρήτη: Μια γυναίκα νεκρή

Μια 52χρονη γυναίκα σκοτώθηκε και ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών τραυματίστηκαν σοβαρά, σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου, λίγο πριν το Πλατάνι, στην Κρήτη.

Το ατύχημα συνέβη όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα μάλιστα τον εγκλωβισμό μιας γυναίκας. Άνδρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν την τραυματία την οποία και μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων. Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Επιπλέον, οι δύο τραυματίες φέρουν κατάγματα, ενώ ο άνδρας έχει χτυπήσει και στη σπλήνα, αλλά για την ώρα οι γιατροί κρίνουν ότι δεν χρειάζεται να χειρουργηθούν.

Η 52χρονη ιδιαίτερα γνωστή στα Χανιά, εργαζόταν στην πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης και ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ιδρύματος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα αίτια διερευνά η τροχαία, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο των Γάλλων μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της 52χρονης, που είχε πάει στο χωριό της για να επισκεφθεί τους γονείς της.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.