Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τζαβέλλας

Πέθανε ο δημοσιογράφος Πέθανε ο δημοσιογράφος

Στα 79 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τζαβέλλας, άλλοτε Γενικός Διεθυντής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Στα 79 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τζαβέλλας, άλλοτε γενικός διευθυντής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και πρώην σύζυγος της πρώην βουλευτού και ευρωβουλευτού, Νίκης Τζαβέλα.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η πρώην σύζυγός του, Νίκη Τζαβέλα: «Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο πρώην άνδρας μου, Γιώργος Τζαβελλας, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ. Καλός πατέρας των δυο παιδιών μας, αυθεντικός δημοσιογράφος, γοητευτικός άνδρας, προσέλκυε τις γυναίκες. Καλό ταξίδι Γιώργο. Ευχαριστώ για όλες τις καλές στιγμές και τα δυο παιδιά μας», έγραψε στο twitter.

{https://twitter.com/tzavelaniki/status/1433123564526481408?s=20}

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.