Φωτιές: Κόβουν... την «ανάσα» εικόνες μέσα από cockpit ενός Canadair (βίντεο)

Φωτιές: Κόβουν... την Φωτιές: Κόβουν... την

«Επιχειρώντας "έξω από τις Πύλες του Άδη"». Αυτό θα μπορούσε να πει κάποιος για τις εικόνες μέσα από cockpit ενός Canadair, στις πρόσφατες φωτιές στην Ελλάδα. Εικόνες που θυμίζουν «κόλαση». 

Για ακόμα μία φορά συγκλονίζουν οι εικόνες μέσα από πυροσβεστικό αεροπλάνο, την ώρα που αυτό ρίχνεται μέσα στις φλόγες για κατάσβεση φωτιάς.

Αυτή τη φορά αντίκρισαν την «κόλαση» στις πρόσφατες φωτιές πιλότοι των Canadair CL-215 της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι αφανείς ήρωες που μάχονται τις φλόγες από ψηλά μοιράστηκε μέλος του πληρώματος το οποίο δημοσίευσε η ομάδα «aeroporilikia» στο Facebοοκ, ενώ το ίδιο έκανε και το «Forecastweather.Greece».

Άνθρωποι με τεράστιο βάρος ευθύνης στους ώμους, επιχειρούν «έξω από τις Πύλες του Άδη» ενάντια στο «θηρίο» σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας που φτάνουν τους 60 βαθμούς. Οι ίδιοι μιλούν για «κόλαση». Οι εικόνες την αποτυπώνουν...

{https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/videos/164812949062778}

(πληροφορίες από Aeroporilikia, Forecast Weather Greece)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.