Τραγωδία στην Ηλεία: Ηλικιωμένος πέθανε στην αυλή του και τον κατασπάραξαν ζώα

Τραγωδία στην Ηλεία: Τραγωδία στην Ηλεία:

Ένας 82χρονος άνδρας πέθανε στην αυλή του σπιτιού του στο χωριό Ξενιές και τον κατασπάραξαν ζώα - Έφερε δαγκωματιές στο πρόσωπο και στον λαιμό

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός, νωρίτερα την Τρίτη (24.08.2021), στην αυλή του, στο χωριό Ξενιές, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, οι αστυνομικοί που εντόπισαν τον 82χρονο βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα, καθώς ο άνδρας, που ήταν ήδη νεκρός, είχε κατασπαραχτεί από ζώα.

Τον βρήκαν συγχωριανοί του - Έφερε δαγκωματιές στο πρόσωπο και τον λαιμό

Τον άτυχο άντρα βρήκαν νεκρό το πρωί της Τρίτης συγχωριανοί του και έφερε δαγκωματιές στο πρόσωπο και τον λαιμό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο ηλικιωμένος μέσα στη νύχτα πιθανόν υπέστη κάποιο καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο που τον οδήγησε στο θάνατο ή σε απώλεια αισθήσεων και έπειτα το ζώο ή τα ζώα του επιτέθηκαν.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ωστόσο, οι αρχικές ενδείξεις συγκλίνουν ότι το μοιραίο επήλθε από παθολογικά αίτια.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.