Ιεράπετρα: Από τσιγάρο ξέσπασε η φωτιά - Πυροσβέστες και πολίτες την έθεσαν υπό έλεγχο (βίντεο)

Ιεράπετρα: Από τσιγάρο Ιεράπετρα: Από τσιγάρο

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Λασίθι την Παρασκευή (20/08) για φωτιά στην Ιεράπετρα και σύμφωνα με καταγγελίες τέθηκε υπό έλεγχο.

Από ένα τσιγάρο δίπλα στον δρόμο ξέσπασε η φωτιά στην Επισκοπή Ιεράπετρας στο ύψος της Καζάρμας την Παρασκευή (20/08), όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής.

H συγκεκριμένη φωτιά, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, κινητοποίησε την Πυροσβεστική του Λασιθίου αλλά και του Ηρακλείου και τέθηκε υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 10 στρέμματα με ελαιόδεντρα, πρίνους και ξερά χόρτα.

«Ο βόρειος άνεμος και ο ανηφορικός χωματόδρομος μπροστά από το μέτωπο της φωτιάς μαζί με τις προσπάθειες πυροσβεστών και πολιτών απέτρεψαν τα χειρότερα. Όταν έφθασε το ελικόπτερο η φωτιά είχε πλέον τεθεί υπό έλεγχο», αναφέρει ο Λεωνίδας Κουδουμογιανάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά με τον ίδιο να έχει αναρτήσει και βίντεο από την περιοχή.

(πληροφορίες από newshub.gr)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.