Χαλκιδική: Πώς μπήκαν οι χειροπέδες στον «βαρώνο» κοκαΐνης - Έμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο (βίντεο)

Χαλκιδική: Πώς μπήκαν οι Χαλκιδική: Πώς μπήκαν οι

Συνελήφθη στη Χαλκιδική 38χρονος Σουηδός για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης. Ήταν καταζητούμενος από τις σουηδικές αρχές έμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο. Έτσι η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του. 

Στη «φάκα» της Αστυνομίας έπεσε ένας 38χρονος Σουηδός για εμπόριο μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Συνελήφθη στη Νέα Φώκαια Χαλκιδική, όντας καταζητούμενος από τις σουηδικές αρχές έμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο 38χρονος Σουηδός εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης (17/08) από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης σε συνεργασία με άλλες αστυνομικές υπηρεσίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα της Σουηδίας, κατηγορείται, από κοινού με συνεργούς του, για δύο τουλάχιστον περιπτώσεις εισαγωγής, μέσω θαλάσσης, ποσοτήτων κοκαΐνης που προσεγγίζουν τα 337 κιλά. Επιπλέον ο ίδιος, μέσω εταιρειών που διαχειριζόταν, φέρεται να νομιμοποίησε από την παράνομη δραστηριότητά του, ποσό ύψους 400.000 ευρώ, αγοράζοντας ακίνητα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα σε Σουηδία, Γερμανία, Ελλάδα και Παναμά.

Οι πράξεις που τού αποδίδονται από τις σουηδικές Αρχές φαίνεται να τελέστηκαν από το καλοκαίρι του 2020 μέχρι και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, στη Σουηδία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο 38χρονος καταζητούμενος κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που συνδέονται με το αίτημα έκδοσής του στη Σουηδία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.