«Σαφάρι» ελέγχων στη Δυτική Ελλάδα από την ΕΛ.ΑΣ - 21 συλλήψεις

«Σαφάρι» ελέγχων στη «Σαφάρι» ελέγχων στη

Εξόρμηση έκανε η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ) στη Δυτική Ελλάδα (Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία) και ελέγχθηκαν 1.368 άτομα και πάνω από 1.000 οχήματα. Στις 21 οι συλλήψεις.

Στη σύλληψη 21 ατόμων προχώρησαν την Πέμπτη (19/08) οι αστυνομικοί σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία), στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, χθες, 19 Αυγούστου 2021, στην Δυτική Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, κατά τις οποίες :

Ελέχθησαν: 1.368 άτομα,

Προσήχθησαν: 38 άτομα,

Ελέχθησαν: 1.008 οχήματα,

Βεβαιώθηκαν: 261 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,

Συνελήφθησαν: 21 άτομα για τα εξής αδικήματα: 3 άτομα για ληστείες 5 άτομα για κλοπές 3 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 1 άτομα για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς 4 άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας 5 άτομα για λοιπά αδικήματα

«Οι στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχισθούν σε όλη την Περιφέρειά μας», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.