Ζάκυνθος: Ιταλοί τουρίστες με κορονοϊό το «έσκασαν» από το ξενοδοχείο καραντίνας για να γυρίσουν στην Ιταλία

Ζάκυνθος: Ιταλοί τουρίστες Ζάκυνθος: Ιταλοί τουρίστες

Ιταλοί τουρίστες που είχαν διαγωστεί με κορονοϊό «έσπασαν» την καραντίνα για να πάνε στο αεροδρόμιο προκειμένου να φύγουν για Ιταλία.

Οι τέσσερις Ιταλοί τουρίστες φιλοξενούνταν σε ένα από τα δυο ξενοδοχεία της Ζακύνθου, όπου μένουν τα κρούσματα που εντοπίζονται στο νησί.

Οι νεαροί Ιταλοί, ηλικίας 21 έως 23 ετών, έφυγαν το μεσημέρι της Πέμπτης, σύμφωνα με το ertnews.gr, από το ξενοδοχείο καραντίνας. Πήγαν στο αεροδρόμιο Ζακύνθου με «σχέδιο» να πάρουν το αεροπλάνο για Ιταλία.

Ωστόσο οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, είχαν διαπιστώσει οτι είχαν φύγει και είχαν ήδη ενημερώσει τις Αρχές που τους συνέλαβαν τελικά στο αεροδρόμιο, επιβάλλοντας πρόστιμο 5.000 ευρώ πρόστιμο στον καθένα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.