Κατερίνη: Προφυλακιστέα η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε την 73χρονη αδελφή της

Κατερίνη: Προφυλακιστέα η Κατερίνη: Προφυλακιστέα η

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον Ανακριτή, η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδελφή της, μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν.

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον Ανακριτή, η 75χρονη που κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έπνιξε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδελφή της, μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν, κοντά στην Κατερίνη.

Η κατηγορούμενη, μέσω του δικηγόρου της, ζήτησε πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια,το οποίο ο Ανακριτής αποδέχτηκε.

Φαίνεται να αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα και με πρωτοβουλία των συγγενών της το επόμενο διάστημα αναμένεται να αναζητήσει βοήθεια από κάποιονς ειδικό.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειχνε αδυναμία επαφής με το περιβάλλον, ενώ φαίνεται να ανέφερε πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην αδελφή της.

Υπεςνθυμίζεται οτι προχθές (18.08) μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα, που της απήγγειλε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ακολούθως την παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Την νεκρή γυναίκα βρήκε συγγενικό τους πρόσωπο που διέμενε στην ίδια γειτονιά, άκουσε φωνές και πήγε στο σπίτι.

Στον τόπο του εγκλήματος προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και η φερόμενη ως δράστιδα συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Παραγγέλθηκε, δε, η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.