Χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και όχι μόνο

Χτύπησε την εν διαστάσει Χτύπησε την εν διαστάσει

Συνελήφθη στο Βόλο ένας 60χρονος, ο οποίος χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του στη Νέα Ιωνία με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το magnesianews, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ο 60χρονος κατηγορείται ότι πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, τη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στα πόδια, προκαλώντας της μώλωπες και εκχυμώσεις.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ έκανε καταγγελία στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον 60χρονο αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου.

Ο άνδρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και διατάραξη κοινής ειρήνης και  οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά η δίκη αναβλήθηκε, λόγω απουσίας της μάρτυρα κατηγορίας, δηλαδή της εν διαστάσει συζύγου. Η δίκη ορίστηκε για τις 29 Ιουλίου 2021.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.