Εξιτήριο για τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς, οδηγείται κανονικά στον ανακριτή, τι ανέφεραν οι γιατροί του (βίντεο)

Εξιτήριο για τον καθ' Εξιτήριο για τον καθ'

Ο 30χρονος καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, χθες γύρω στις 18:00 το απόγευμα, μεταφέρθηκε από τα κρατητήρια Νάξου στο κέντρο Υγείας Νάξου, απο όπου αναμένεται να λάβει εξιτήριο και να οδηγηθεί στον ανακριτή.

O 30χρονος καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, χθες γύρω στις 18:00 το απόγευμα, μεταφέρθηκε από τα κρατητήρια Νάξου στο κέντρο Υγείας Νάξου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και απομονωμένος.

Οι πληροφορίες αρχικά για τον λόγο που μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νάξου ήταν συγκεχυμένες, και αφορούσαν σε δύο σενάρια:

είτε για απόπειρα αυτοκτονίας

είτε για επιληπτική κρίση.

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι στο κελί του ωστόσο, ο ισχυρισμός αυτός φαίνεται να καταρρίπτεται από τις δηλώσεις των γιατρών που τον ανέλαβαν οι οποίοι περιορίστηκαν στο να αναφέρουν μόνο οτι εισήλθε με πτώση επιπέδου συνείδησης και έλαβε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όπως πρόσθεσαν αυτή τη στιγμή είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί κανονικά μέσα στη μέρα.

Το ανακοινωθέν από τους γιατρούς

«Χθες το βράδυ δεχτήκαμε κλήση από αστυνομία, πήγε το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης. Εξετάστηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, και επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί. Ο ασθενής είναι τώρα μια χαρά και πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο, εξήγησε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, κ. Βασίλης Ραπτάκης, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Μάχη των δικηγόρων

Ο συνήγορος του καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς είχε αποκαλύψει οτι υπάρχει αίτημα για ιατρική πραγματογνωμοσύνη καθώς υποστήριξε ότι υπάρχει ιστορικό διάγνωσης ψυχικής ασθένειας για την οποία ο πελάτης του λάμβανε αγωγή την οποία είχε πλέον διακόψει. Σε δηλώσεις του υποστήριξε μάλιστα ότι ο δράστης «έχει σοβαρό υπόβαθρο ψυχοπαθητικής βλάβης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του δράστη αφήνοντας αιχμές εναντίον του. «Έχουμε έναν συνειδητοποιημένο δράστη με έναν δικηγόρο ο οποίος μην έχοντας εμπειρία πάνω σε τέτοιες υποθέσεις “αγκαλιάζει” το άρθρο του ποινικού κώδικα περί ακαταλογίστου, που σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός θα καταδικαστεί αλλά δεν θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές, θα πάει σε ένα ψυχιατρείο όπου πλέον οι γιατροί θα αποφασίσουν ποια θα είναι η τύχη του», δήλωσε χθες ο κ. Κούγιας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.