Γλυκά Νερά: Ατάραχος στα δικαστήρια ο συζυγοκτόνος, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (εικόνες, βίντεο)

Γλυκά Νερά: Ατάραχος στα Γλυκά Νερά: Ατάραχος στα

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 22 Ιουνίου, πήρε ο 32χρονος πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερ΄΄α

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε, υπό δρακόντεια μέτρα με χειροπέδες και αλεξίσφαρο και δείχνοντας ατάραχος ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολαιν, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Τρίτη 22 Ιουνίου.

Από προχθές το απόγευμα ο 32χρονος έχει κριθεί ύποπτος φυγής και γι αυτό το κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο.

{https://www.youtube.com/watch?v=VITxWOSYPvM}

{https://www.youtube.com/watch?v=zEWV7hO2ssw}

Ο 32χρονος διώκεται για 2 κακουργήματα:

ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου

και 2 πλημμελήματα:

ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

pilotos1

pilotos2

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας: Έτσι ομολόγησε

Στο χρονικό των ερευνών για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε ο Κώστας Χασιώτης, προϊστάμενος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν και την ομολογία του 32χρονου συζυγοκτόνου «Διαπιστώσαμε ότι οι χώροι είχαν ερευνηθεί όχι σχολαστικά. Διαπιστώσαμε κάτι σχετικά ασυνήθιστο ότι ο σκύλος βρισκόταν κρεμασμένος στην κορυφή της σκάλας. Συλλέξαμε πειστήρια που πιστεύαμε ότι θα οδηγήσουν στους ληστές που έλεγε ο σύζυγος.

Μεγάλο μέρος των ερευνών αφιερώθηκε στο να ελέγξουμε τον ισχυρισμό του συζύγου να διαπιστώσουμε πως μπήκαν οι ληστές στο σπίτι. Συλλέξαμε πλήθος υλικού και με τη βοήθεια των εργαστηρίων δεν καταφέραμε να διαπιστώσουμε την ύπαρξη άλλων προσώπων πέρα από την ύπαρξη των δύο ενηλίκων.

Αν αυτό επιβεβαιωνόταν άφηνε μόνο μια πιθανή εκδοχή και η έρευνα έπρεπε να στραφεί στον σύζυγο. Τα ψηφιακά πειστήρια μας έδειχναν κάποιες κινήσεις όπως αυτή του τηλεφώνου του συζύγου κατά τον χρόνο που υποτίθεται πως ήταν δεμένος. Φαινόταν πιθανή η εμπλοκή του συζύγου. Για να επιβεβαιώσουμε αυτές τις πιθανότητες θα έπρεπε να εξετάσουμε σχολαστικά τον σύζυγο και θέτοντάς του ιδιαίτερα ερωτήματα.

Κατά την αρχικη ΄συζήτηση την εστρεψε στη σχέση με το θύμα, με το παιδί του και με τον επικεφαλής της ομάδας που είχε αναλάβει την υπόθεση. Σε κάποιο στάδιο της εξέτασής του ήθελε να διαβεβαιώσει πως ποτέ δεν ήθελε να πει ψέματα, αλλά ήθελε να μείνει έξω από τη φυλακή για το παιδί του. Αυτό οδήγησε στην ομολογία του, για διαπληκτισμό και δολοφονία. Επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος ήρθε με ασφυκτικό μηχανισμό, τη θανάτωση του σκύλου, την παραβίαση του παραθύρου, την αφαίρεση της μνήμης, ο ίδιος δέθηκε και τηλεφώνησε στην άμεση δράση. Σκηνοθέτησε το χώρο για να μοιάζει με ληστεία».

pilotos3

pilotos4

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.