Η απαγόρευση μετακίνησης «γέμισε» την Αθηναϊκή Ριβιέρα: Στο 90% η πληρότητα των Airbnb (βίντεο)

Η απαγόρευση μετακίνησης Η απαγόρευση μετακίνησης

Η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων «έσπρωξε» τους Αθηναίους στις παραθαλάσσιες περιοχές του λεκανοπεδίου με τα ακίνητα στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης να καταγράφουν πληρότητες που φτάνουν το 90%.

Με τον φόβο του προστίμο και της αναστροφής στα διόδια στην περίπτωση που προσπαθούσαν να βγουν εκτός Περιφέρειας Αττικής, οι Αθηναίοι φαίνεται πως στρέφονται στα παραθαλάσσια της πόλης ενόψει των γιορτινών ημερών του Πάσχα.

Ανάρπαστα φαίνεται λοιπόν πως έχουν γίνει σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του Open, τα παραθαλάσσια σπίτια στα προάστια, που νοικιάζονται με την ημέρα. Το ενδιαφέρον όσων θέλουν να νοικιάσουν ένα τέτοιο ακίνητο εστιάζεται κυρίως σε σπίτια που μπορούν να φιλοξενήσουν από 6 ως 12 άτομα.

Κάποιοι προεξοφλούν πως οι μισθώσεις αυτές γίνονται για να διοργανωθούν γλέντια παρά τους περιορισμούς, ενώ διευθύνοντας σύμβουλος εταιρείας διαχείρισης ακινήτων δήλωνε στην κάμερα του Open πως «Όταν προσπαθείς να κλείσεις μια βίλα για μια ή δύο ημέρες φωνάζει εκ των πραγμάτων πως πρόκειται για κορονοπάρτι».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.