Μητρόπολη Κοζάνης: Κλειστές οι πόρτες για τους πιστούς την ημέρα των Θεοφανείων

Μητρόπολη Κοζάνης: Μητρόπολη Κοζάνης:

Απόφαση του μητροπολίτη Παύλου κόντρα στην Εκκλησία της Ελλάδας. Λειτουργίες σε κλειστές εκκλησίες θα πραγματοποιηθούν την ημέρα των Θεοφανείων στους Δήμους Κοζάνης-Σερβίων-Βελβεντού.

Μετά από απόφαση του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου, αύριο Τετάρτη, ανήμερα των Θεοφανείων, θα πραγματοποιηθούν λειτουργίες σε κλειστές εκκλησίες στους Δήμους Κοζάνης-Σερβίων-Βελβεντού, όπως μεταδίδει το kozanimedia.

Μάλιστα, ήδη έχουν ενημερωθεί σχετικά και οι ιερείς σε ολόκληρη τη Μητρόπολη.

Στη Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, πάντως, βρίσκονται εν αναμονή κάθε άλλης είδησης ή αποφάσεων από την Αθήνα και την Εκκλησία της Ελλάδας (αλλά και της κυβέρνησης), ενώ, σε τοπικό επίπεδο, φαίναται να πρυτανεύει (προσώρας) η σκέψη πως ουδείς θα ήθελε να διακινδυνεύσει παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας εντός των ιερών ναών, σε μια τόσο σημαντική ημέρα για την ορθοδοξία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.