Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν - Καταγγελίες του πατέρα για ΜΚΟ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Θρίλερ με την εξαφάνιση της

Ένα απίστευτο θρίλερ είναι σε εξέλιξη με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι και τον πατέρα της να δίνει νέα τροπή με καταγγελίες για το ρόλο ΜΚΟ (μη κυβερνητικών οργανώσεων).

Μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν έδωσε νέα τροπή στο θρίλερ με την εξαφάνισή της.

Όπως ισχυρίστηκε τον πλησίασαν δυο φορές από ΜΚΟ και του ζήτησαν να δώσει το παιδί για υιοθεσία. Εκείνος αρνήθηκε και όπως είπε αυτό έγινε με το που πάτησαν το πόδι τους στη Μυτιλήνη μετά τη φυγή τους από το Κονγκό.

Ο ίδιος δηλώνει ότι η Βαλεντίν ζει και θα βρεθεί, ενώ επιμένει ότι η κόρη του χάθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου, στο δρόμο πηγαίνοντας σε σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, όπως είναι φυσικό, τον έχουν στενοχωρήσει.

«Με έχουν βρίσει σαν να είμαι σκυλί, με έχουν φέρει σε μια κατάσταση μεγάλου θυμού. Ο λόγος για τον οποίο έφυγα από το Κονγκό, δεν ήταν για μια καλύτερη ζωή γιατί εγώ είχα μια πολύ καλή ζωή πίσω στη χώρα μου. Υπέστην άγρια βασανιστήρια και έφυγα για να προστατεύσω τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου», είπε ο ίδιος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.