Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς με λοίμωξη αναπνευστικού

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Στο νοσοκομείο ο Κώστας

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βουτσάς μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη αναπνευστικού. Καθησυχαστική η σύζυγός του μεταφέρει πληροφορίες από τους γιατρούς.

Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN TV εισήχθη στο νοσοκομείο «Αττικό» με λοίμωξη αναπνευστικού.

Ο 88χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ.

Ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

βουτσάς νοσοκομειο λοιμωξη

Ο Κώστας Βουτσάς αντιμετώπισε προσφάτως θέματα υγείας. Αυτή τη φορά όλοι ελπίζουν να πάνε όλα καλά για τον αγαπημένο ηθοποιό. Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα σημειώνει ότι κατάστασή του ελέγχεται από τους γιατρούς και δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Διαβάστε επίσης:

Συντετριμμένος ο Κ. Βουτσάς από τον θάνατο της Έρρικα Μπρόγιερ (video)

Τα γενέθλια του Κώστα Βουτσά - «Θα είμαστε μαζί μέχρι τα 110!» (vid)

Mega πρεμιέρα: Πρόσωπα, πρόγραμμα, εκπομπές

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.