O Τζοκερ από τα σκαλιά του Μπρονξ....στην Νέα Ιωνία

O Τζοκερ από τα σκαλιά του O Τζοκερ από τα σκαλιά του

Ενώ η απονομή των φετινών OSCAR πλησιάζει, μια απρόσμενη επίσκεψη είχε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην Νέα Ιωνία....

Ένας σινεφίλ σαφώς επηρεασμένος από την ταινία Τζοκερ και μάλλον φανατικός θαυμαστής του Χοακίν Φίνιξ που πρωταγωνίστησε στον ομώνυμο ρόλο και είναι υποψήφιος για OSCAR εμφανίστηκε....σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην Νέα Ιωνία.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αποθανάτισε την στιγμή με την κάμερα του κινητού του και ανέβασε το βίντεο στα social media. Εντύπωση όμως δεν έκανε μόνο για την αμφίεση του αλλά και για το γέλιο του που δεν απέχει και πολύ από αυτό του Χοακίν Φίνιξ στην ταινία Τζόκερ.

Ο θαυμαστής του Τζόκερ ξαφνιάζοντας του πελάτες και τον ιδιοκτήτη έπαιξε και ένα στοίχημα. «Θέλω να παίξω το στοίχημα στα Όσκαρ στον εαυτό μου» είπε στον ιδιοκτήτη και αποχώρησε με το χαρακτηριστικό γέλιο που επιβάλει ο ρόλος του.

Το βίντεο με την στιγμή που ο Τζοκερ κάνει την εμφάνιση του:

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.