Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Θέλει προσοχή το Σάββατο, πού θα σημειωθούν χιονοπτώσεις (vid)

Ο Σάκης Αρναούτογλου Ο Σάκης Αρναούτογλου

Ξεκινά από τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία... αστραπή, όπως τη χαρακτηρίζει ο Σάκης Αρναούτογλου. Σε ποιες περιοχές αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις, πού θα σημειωθούν οι πιο έντονες βροχές και οι καταιγίδες.

«Θέλει προσοχή το Σάββατο», επιμένει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ ιδιαίτερα για τους θυελλώδεις ανέμους που θα προκαλέσουν προβλήματα στις θαλάσσιες μετακινήσεις.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη της κακοκαιρίας εξπρές, αλλά και της... καλοκαιρίας που ξεκινά από τη Δευτέρα. με ανοιξιάτικες συνθήκες ικανές να διατηρηθούν μέχρι και τα Χριστούγεννα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.