Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην

Αυξημένη κίνηση με ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε

Αυξημένη κίνηση με ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην άνοδο του Κηφισού στο ύψος της Αχαρνών, με αποτέλεσμα ο αναβάτης του δικύκλου να τραυματιστεί. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Τροχαία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, αφού η κίνηση διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

«Κοκκίνισε» η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας

Την ίδια ώρα προβλήματα εντοπίζονται και στην κάθοδο της Εθνικής, από την Λυκόβρυση έως το Αιγάλεω. Ο χάρτης που ακολουθεί, ο οποίος έχει «κοκκινίσει» λόγω της αυξημένης κίνησης, είναι χαρακτηριστικός της κατάστασης.

kinisi45

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.