Απίστευτο: Κορίτσι 12 ετών κόλλησε ιό και έγινε ξανά... μωρό - Δεν περπατάει, ούτε μιλάει

Απίστευτο: Κορίτσι 12 ετών Απίστευτο: Κορίτσι 12 ετών

Τη δυνατότητα να μιλάει και να περπατάει έχασε ένα κορίτσι 12 ετών, όταν κόλλησε έναν ιό που της διόγκωσε τον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια που έκανε paddle boarding ενώ ήταν εκδρομή με το σχολείο της.

Η νεαρή Φίον Γουεστγότερ άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία όταν επέστρεψε από μία τριήμερη εκδρομή με το σχολείο της τον Ιούλιο του 2018.

Οι γονείς της αρχικά θεώρησαν ότι η 11χρονη τότε κόρη τους είχε γρίπη, όμως όταν δύο μέρες μετά άρχισε να κάνει εμετούς και να υποφέρει από έντονους πονοκέφαλους, θεώρησαν ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

Οι εξετάσεις που έκανε στο νοσοκομείο έδειξαν ότι η Φιόν έπασχε από εγκεφαλίτιδα, μία κατάσταση που μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για τη ζωή του ασθενή, καθώς διογκώνει τον εγκέφαλο και επηρεάζει την αναπνοή και την κυκλοφορία του αίματος.

Η Φιόν έχασε την ικανότητα να περπατά, να μιλά και να τρώει μόνη της. Οι γονείς είπαν ότι το παιδί τους έγινε μία «κούκλα», η οποία μάλιστα δεν ήταν καν σε θέση να κοιτάξει κανέναν στα μάτια.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι η Φιόν μπορεί να μην ανακτούσε ποτέ την ανεξαρτησία της, ωστόσο μετά από μήνες εντατικής θεραπείας, σιγά σιγά τα κατάφερε. Πλέον έχει επιστρέψει στο σχολείο της, όμως δεν είναι σίγουρο αν ποτέ θα επανέλθει πλήρως.

Πηγή: Daily Mail

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.