Βόλος: «Θρίλερ» με την εξαφάνιση 37χρονου - Η έκκληση των συγγενών του

Βόλος: «Θρίλερ» με την Βόλος: «Θρίλερ» με την

Αγνοείται από χθες το μεσημέρι 37χρονος Βολιώτης που αναζητείται από τους οικείους του. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε μέσω facebook ο εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλης Ηλιόπουλος, ο 37χρονος άνδρας έφυγε το μεσημέρι από την περιοχή του Old City, όπου εργάζεται δουλειά του ως security, προς την περιοχή Χιλιαδούς όπου διαμένει.

Ο 37χρονος οδηγεί αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος (πινακίδες ΒΟΧ 4377) και φοράει τη στολή του (μαύρο παντελόνι και μαύρο πουκάμισο).

Εθελοντές της Λέσχης στους οποίους απευθύνθηκαν οι συγγενείς του 37χρονου ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες από χθες το βράδυ για τον εντοπισμό του και συνεχίζονται σήμερα από νωρίς το πρωί, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ή προβλήματα με την οικογένειά του. Από τους οικείους του γίνεται έκκληση όποιος μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Πηγή: taxydromos.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.