Τραγωδία στην Εγνατία Οδό - Σταμάτησε στην ΛΕΑ και τον παρέσυρε νταλίκα

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό - Τραγωδία στην Εγνατία Οδό -

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 38χρονος άνδρας, όταν παρασύρθηκε από νταλίκα, ενώ είχε κάνει στάση με το αυτοκίνητό του στη ΛΕΑ στην Εγνατία Οδό στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με το thesprotia24.gr, το πρωί του Σαββάτου, στο 4ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα από Ηγουμενίτσα προς Ιωάννινα, ένα δημοσίας χρήσεως φορτηγό, με οδηγό έναν 51χρονο Έλληνα, παρέσυρε έναν 38χρονο αλλοδαπό. Το άτυχο θύμα είχε βγει για λίγο έξω από το ΙΧ αυτοκίνητο του, το οποίο είχε προσωρινά σταθμεύσει στην ΛΕΑ, κάνοντας μια στάση στο ταξίδι του. Αποτέλεσμα της παράσυρσης από την νταλίκα, ήταν ο άτυχος 38χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.