Στον εισαγγελέα Σάμου οι συλληφθέντες γιατροί για τα πλαστά πιστοποιητικά

Στον εισαγγελέα Σάμου οι Στον εισαγγελέα Σάμου οι

Οι γιατροί κατηγορούνται ότι παρείχαν πλαστά πιστοποιητικά σε μετανάστες έναντι αμοιβής.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές γιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο της Σάμου, με την κατηγορία ότι παρείχαν πλαστά πιστοποιητικά σε μετανάστες έναντι αμοιβής.

Συγκεκριμένα οι έξι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διευκόλυναν με πλαστές ή και ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις αιτούντες άσυλο, προκειμένου αυτοί να ενταχθούν σε ευάλωτες κατηγορίες και να πετύχουν τη σύντομη μετακίνησή τους από τη Σάμο στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι περισσότεροι από τους γιατρούς εντάσσονται στο πρόγραμμα «Philos» ενώ σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ΣΔάμου συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και την εξέρθρωση του κυκλώματος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.