Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γνωστός ράπερ από την Καλλιθέα - Τι δήλωσε στην κάμερα (video)

Ελεύθερος με Ελεύθερος με

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός ράπερ από την Καλλιθέα. 

Πιο αναλυτικά, ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου από την ΕΛΑΣ καθώς βρέθηκε στο σπίτι του κάνναβη, μικροποσότητα κοκαΐνης και τρία αεροβόλα. Συγκεκριμένα, στο σπίτι του βρέθηκαν: 160 γραμμάτια κάνναβη, 0,9 γραμμάρια κοκαΐνη, τρία αεροβόλα, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, τρίφτες κάνναβης.

Σημειώνεται πως ο ράπερ έκανε βίντεο στο Youtube στα οποία μάλιστα εμφανιζόταν να καπνίζει κάνναβη και μιλά για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως στο πελατολόγιο του υπήρχαν πολλά νεαρά άτομα ακόμη και μαθητές ενώ ιδιοκτήτες καταστημάτων που βρίσκονταν κοντά λένε πως μπαινόβγαιναν ανήλικοι και ανήλικες.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, μετά την απολογία του στον ανακριτή όπου και αφέθηκε ελεύθερος, μίλησε για συμφέροντα και ανταγωνιστές που τον έχουν στοχοποιήσει και θέλουν να σπιλώσουν το όνομά του.

Χαρακτήρισε μάλιστα τον εαυτό του ακτιβιστή, είπε πως τα όπλα που βρέθηκαν είναι ψεύτικα, ενώ όσον αφορά την κάνναβη τόνισε πως είναι υπέρ της φαρμακευτικής χρήσης της.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Εγώ είμαι ακτιβιστής κάνναβης. Ό,τι κάνω έχει να κάνει με ακτιβιστική δράση, με νόμιμα προϊόντα. Κάποια ψευδής πληροφορία δόθηκε για εμένα. Η αστυνομία ήρθε, έκανε τη δουλειά της, βρήκε μικροποσότητα κάνναβης που ήταν για προσωπική μου χρήση. Όλα τα άλλα ήταν νόμιμα. Θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου αντίπαλοι, ανταγωνιστές. Ξέρω ποιοι είναι». Και συμπλήρωσε πως «Δεν έχω πει σε κανέναν να κάνει χρήση ποτέ, δεν έχω παρακινήσει κανέναν ποτέ. Ίσα ίσα λέω στα παιδιά να μη δοκιμάζουν κάνναβη. Συνιστώ μόνο σε όσους έχουν προβλήματα υγείας να ψαχτούν για την κάνναβη και τις ιατρικές της χρήσεις. Τα όπλα ήταν ψεύτικα. Τα χρησιμοποιήσαμε παλιά σε κάποια βίντεο που ήμουν σκηνοθέτης».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.